Petitchef

Ghiveci de legume cu piept de pui

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie. Spala legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.
  • Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele si orezul peste el.
  • Lasam sa fiarba si legumele si orezul dupa acre condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezonam cu verdeata.
  • Ales acest mod de a le fierbe pentru ca e mult mai sanatos si ii dau si piticului meu sa pape.


Întrebări:




Comentarii:

kun.marika, 15/08/2010

Foarte bun si sanatos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează