In primul rand a taiat cartofii in bucati mai mari, pe care le-am asezat intr-o tava. Deasupra a adaugat dovlecelul, vanata, ardeiul gras, morcovul si ceapa, toate taiate rondele mari.
A zdrobit usturoiul cu latura cutitului pe tocator, dupa care l-am taiat felii subtiri si l-am presarat printre legume.
A adaugat si orezul printre legume. Modul de aranjare in tava depinde de imaginatia fiecaruia. Peste toate am pus sare, piper, boia de ardei dulce si putin ulei. Apoi am adaugat apa pana la nivelul legumelor si am dat totul la cuptorul incins.
Intre timp a taiat ceafa de porc in fasii, pe care le-a condimentat cu sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce si le-a rumenit in tigaie, dupa care le-a scos pe o farfurie.
Dupa ce legumele au stat 25 de minute la cuptor la foc mediu a adaugat carnea, iar deasupra am turnat rosiile in bulion. A mai tinut tava la cuptor inca 5 minute, dupa care a scos-o si a presarat patrunjelul tocat.
Chit că-i caniculă, purced în expediție înarmată cu hârleț, cuțit, coș, după cele trebuincioase acestei rețete. Carnea e la dezghețat, așa că spor la treabă - mie! Mulțumesc mult pentru idee ❤️
Comentarii:
Chit că-i caniculă, purced în expediție înarmată cu hârleț, cuțit, coș, după cele trebuincioase acestei rețete.
Carnea e la dezghețat, așa că spor la treabă - mie!
Mulțumesc mult pentru idee ❤️
Foarte bun am facut si eu si a iesit foarte bine
Mmmmmmmmmmmmmmmm
Super voi face si eu