Ghiveci cu legume

Ghiveci cu legume
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

costi1960, 24/11/2015

Asa cum s-a mai scris, fara chimicale, si-asa legumele (chiar cumparate de la taran) nu mai sunt ce-au fost odata. Fara cartofi e excelenta + alte legume suplimentare cum ar fi conopida, vinata, bame, mazare verde...dupa imaginatia fiecaruia.

am gătit această rețetă
(6) (0) abuz
08/04/2015

Foarte buna si calda si rece.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 24/11/2015

Ai stricat reteta cu vegeta si cu 1kg de cartofi. Un cartof mai merge, un kg e deja mancare de cartofi. Incearca sa tragi putin la tigaie legumele (pe langa ce ai folosit mai pune mazare, conopida, vanata, ardei gras) doar cu sare, piper, busuioc si putin cimbru, si apoi da-le la cuptor amestecate cu putin suc de rosii. Pentru design poti pune cateva rondele de rosii deasupra. Sa-mi spui dupa aceea care este diferenta.

(4) (0) abuz
cris_nedelcovici, 24/11/2015

CAND SE GASESC ATATEA LEGUME ...de ce sa folosesc vegeta ?

(2) (0) abuz
24/11/2015

Foarte sanatoasa...datorita vegetei! Ce proaste erau bunicile noastre, ele nu puneau nici vegeta, nici delicat in mancare! Cata ignoranta si nepricepere!

(3) (0) abuz
08/04/2015

Prea multi cartofi,prefer celelalte legume

(2) (0) abuz
08/04/2015

Excelent!!!

(0) (0) abuz
08/04/2015

D

(0) (0) abuz
08/04/2015

Eu fac acest fel dar mai adaug , telina felii, mazare , si conopida (la urma sa nu se faca zob !)

(1) (0) abuz
08/04/2015

Il fac adesea, cu vinete sau conopida in loc de fasole verde, este o idee foarte buna aceasta

(1) (0) abuz



+