Ghiveci de legume cu paste de casa
Este o mancarica atat de gustoasa , dar si atat de usoara.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se iau legumele, se curata si se taie in cubulete
ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei
dupa ce s-a calit, se adauga treptat : rosiile, ardeiul, cartofii si pe urma dovleceii si fasolea verde taiat si aceasta in bucati mai micise adauga sare , piper si se toarna o ceasca de apa. - Se pune capacul si se lasa vreo 20 de minute, insa amestecand din cand in candintre timp se fierb pastele in apa sarata, dupa care se scurg.
- Cand legumele sunt aproape gata, se adauga si pastele si putina apa, dupa care se mai lasa vreo 10 minute, sa scada din apasi iata si rezultatul final.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă