Petitchef

Ghiveci de legume cu paste de casa

Este o mancarica atat de gustoasa , dar si atat de usoara.

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se iau legumele, se curata si se taie in cubulete
    ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei
    dupa ce s-a calit, se adauga treptat : rosiile, ardeiul, cartofii si pe urma dovleceii si fasolea verde taiat si aceasta in bucati mai micise adauga sare , piper si se toarna o ceasca de apa.
  • Se pune capacul si se lasa vreo 20 de minute, insa amestecand din cand in candintre timp se fierb pastele in apa sarata, dupa care se scurg.
  • Cand legumele sunt aproape gata, se adauga si pastele si putina apa, dupa care se mai lasa vreo 10 minute, sa scada din apasi iata si rezultatul final.


Poze

Ghiveci de legume cu paste de casa
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 2
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 3
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 4
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 5
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 6
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 7
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 8
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 9
Ghiveci de legume cu paste de casa - poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
2 porții
1 h 3 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează