In primul rand, am taiat cartofii in bucati mai mari, pe care le-am asezat intr-o tava. Deasupra am adaugat dovlecelul, vanata, ardeiul gras, morcovul si ceapa, toate taiate rondele mari. Usturoiul l-am zdrobit cu latura cutitului pe tocator, dupa care l-am taiat felii subtiri si l-am presarat printre legume. Am adaugat si orezul printre legume. Modul de aranjare in tava depinde de imaginatia fiecaruia. Peste toate legumele am pus sare, piper, boia de ardei dulce si putin ulei. Apoi am adaugat apa pana la nivelul legumelor (aproximativ 2-3 cani), si am dat totul la cuptorul incins.
Retete culinareIntre timp, am taiat ceafa de porc in fasii, am condimentat-o cu sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce si am rumenit-o in tigaie, dupa care am scos-o pe o farfurie.
Retete culinare Dupa ce legumele au stat 25 de minute la cuptor la foc mediu, am adaugat carnea, iar deasupra am turnat rosiile in bulion. Am mai tinut la cuptor inca 5 minute, dupa care am scos tava si am presarat patrunjelul tocat. Pofta buna!
Comentarii (22):
Imi place mancarea cu multe legume!
Excelenta am facut si eu si e uimitor
Este foarte buna dar in schimb am pus carne de vitel
ACUM MA PREGATESC SA O FAC SI EU
Super !Multumesc !
Interesant
F.bun
Delicios
Excelenta garnitoara plina de vitamine !
Pofta bunaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!