Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti
Altele
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Carnea se da prin masina de tocat de doua ori. Franzela se inmoaie in apa rece, se stoarce bine si se da si ea prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Cartofii se fierb si se dau si ei prin masina de tocat. Amestecam carnea cu franzela, cartofii, oualele, ceapa, mararul tocat marunt si usturoiul pisat.
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust. Amestecam bine ingredientele, dupa care formam parjoalele .
  • Se dau prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc incet pe ambele parti in uleiul incins.
  • Se servesc cu piure de cartofi si se pot stropi cu mujdei de usturoi.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Bune tare!!!

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Foarte bune ! ♥♥

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

Buna

abuz