Tartine cu "icre" de creier

Aperitiv
12 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

12

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Tartine reni


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire20 min
      • Se fierbe un creier de vaca sau porc . Se da prin sita sau se marunteste cu mixerul .
      • Se freaca cu ulei, turnat putin cate putin ca si la maioneza, cu zeama de lamaie i cu sare. La sfarsit se adauga ceapa taiata foarte marunt. Rezulta o pasta spumoasa.
      • Cu care se ung felioare de paine. A facut mici aveline cu spritul de ornat. Se pudreaza cu boia dulce.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      26/10/2017

      Interesanta reteta. Arata si bine si ... cred ca si gustul este pe masura. Cu siguranta merita incercata.

      (0) (0) abuz



      +