Tartine cu "icre" de creier
Ingrediente
12
Rețete inrudite
-
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
-
Tartine de vinete, coulis de roșii și brânză de capră
-
Tartine cu tomate și jambon serrano
-
Tartine reni
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se fierbe un creier de vaca sau porc . Se da prin sita sau se marunteste cu mixerul .
- Se freaca cu ulei, turnat putin cate putin ca si la maioneza, cu zeama de lamaie i cu sare. La sfarsit se adauga ceapa taiata foarte marunt. Rezulta o pasta spumoasa.
- Cu care se ung felioare de paine. A facut mici aveline cu spritul de ornat. Se pudreaza cu boia dulce.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/10/2017
Interesanta reteta. Arata si bine si ... cred ca si gustul este pe masura. Cu siguranta merita incercata.