Petitchef

Cotlet de porc cu usturoi si bulion

Felul principal
4 porții
10 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Condimentam carnea cu sare, piper negru si alb, asezam carnea intr-o tava, se presara usturoiul tocat marunt, adaugam vinul si apa... acoperim cu o folie de aluminiu si gaurim cu o scobitoare... introducem tava la cuptor cca 30 min, dupa care se scoate folia si adaugam bulionul, se mai lasa vreo 10 min, dupa care se scoate din cuptor, se serveste cu o garnitura, eu am ales orez cu legume mexicane.
    Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei, adaugam orezul spalat si legumele mexicane...se pune sare si piper dupa gust...adaugam 3 parti de apa si lasam sa fiarba cca 10 min. Pofta buna!


Poze

Cotlet de porc cu usturoi si bulion
Cotlet de porc cu usturoi si bulion - poza 2
Cotlet de porc cu usturoi si bulion - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/06/2014

F buna bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/01/2014

Buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/05/2014

Ok

(0) (0) Abuz
18/11/2013

---

(0) (0) Abuz
19/10/2013

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

(0) (0) Abuz
11/07/2013

Maine am sa fac
si daca imi iese bine pun in meniu

(0) (0) Abuz
03/01/2013

Bunnn

(0) (0) Abuz
13/11/2012

Suna foarte bine

(0) (0) Abuz
07/04/2012

Mincarea mea preferata?

(0) (0) Abuz
05/10/2011

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează