Condimentam carnea cu sare, piper negru si alb, asezam carnea intr-o tava, se presara usturoiul tocat marunt, adaugam vinul si apa... acoperim cu o folie de aluminiu si gaurim cu o scobitoare... introducem tava la cuptor cca 30 min, dupa care se scoate folia si adaugam bulionul, se mai lasa vreo 10 min, dupa care se scoate din cuptor, se serveste cu o garnitura, eu am ales orez cu legume mexicane. Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei, adaugam orezul spalat si legumele mexicane...se pune sare si piper dupa gust...adaugam 3 parti de apa si lasam sa fiarba cca 10 min. Pofta buna!
Comentarii:
F buna bv bv bv bv bv
Buna
Ok
---
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN
Maine am sa fac
si daca imi iese bine pun in meniu
Bunnn
Suna foarte bine
Mincarea mea preferata?
Super