Cotlet de porc inecat in sos de cirese

Cotlet de porc inecat in sos de cirese
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Clafoutis cu cirese-reteta perfecta pentru iubitorii de cirese


Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Am scos samburi cireselor si apoi le-am pus la fiert pe un foc mic impreuna cu vinul, otetul si lingura de zahar. Cand a inceput sa dea in clocot am adaugat frunza de dafin si boabele de mustar si piper.
    Cat timp sosul fierbea, am pus la incins tigaia gratar si am prajit bine pe ambele parti cotletele. Am luat carnea de pe gratar si am presarat pe ea putina sare gronjuroasa.
    Cand sosul a scazut o treime am adaugat amidonul, amestecat initial bine cu 1 lingura de apa, apoi cu putin sos fierbinte. Am mestecat bine cu lingura de lemn si am lasat sa dea cateva clocote, mai apoi am asezat in sos gratarele de porc si am lasat sa mai fiarba 2 minute.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
15/06/2014

Interesanta reteta. Eu am adaugat si niste garnitura de couscous. Iar in loc de amidon am pus putina faina pentru ingrosare, cu toate ca nu cred ca era necesar. Recomand! Pofta buna si voua!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/02/2014

N-am inteles de ce inecat, cand e mult mai apetisant, elegant si decent sa spui "Cotlet de porc in sos de cirese". Deh, gusturi de mahala, nu te dezici!

(0) (0) abuz
18/11/2013

Nu am gatit dar pare interesant.

(0) (0) abuz
17/07/2013

Super

(0) (0) abuz
05/07/2013

Excelent !

(0) (0) abuz
22/06/2013

Reusita ff bun

(0) (0) abuz
04/06/2013

I-mi place combinatia!

(0) (0) abuz
16/05/2013

BUNA RETETA,TREBUIE PUSA I N APLICARE

(0) (0) abuz
17/12/2012

Excelent!!!

(0) (0) abuz
19/07/2012

Cred ca e si foarte bun, pe langa aspect

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+