Cotlet de porc in sos portughez

Ingrediente
3
Sos:
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Cotletele de porc se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc . Se scot, se pun intr-un vas pe care-l vom acoperi, sa stea calde.
- In uleiul ramas vom cali ceapa taiata marunt, dupa care vom adauga faina, bulionul, mustarul, foaia de dafin, cimbrul si stingem cu 200 ml apa . In caz ca dorim mai mult sos, putem adauga ceva mai multa apa.
- Adaugam si sucul de rosii si vinul. Se vor pune si cotletele in sos si se lasa pe foc ~ 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
- Inainte sa stingem focul adaugam si usturoiul tocat marunt. Servim cu garnitura de cartofi sau orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Simplu si foarte delicios