Petitchef

Oua umplute

Antreuri
5 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Umplutura cu branza cu marar:

Umplutura cu branza si boia dulce:

Preparare

  • Intr-un vas cu apa rece si putina sare se aseaza ouale si se pun la fiert. Se fierb la foc mic cca. 8 minute dupa ce a dat in clocot. Apoi se scot, se racesc sub jet de apa si se curata de coaja. Se taie in doua pe lungime cu un cutit riglat ca sa se obtina marginea albusului dintat. Din galbenusurile plus celelalte ingrediente se fac 2 umpluturi.
  • La fel galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca cu branza feta si maioneza. Se pune sare, piper si boia dulce. Se incorporeaza cateva fefi de sunca taiata cubulete mici.
  • Cu cele doua compozitii se umplu jumatatile de oua. Dupa ce s-au umplut toate, se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza si frunze de patrunjel, la cele cu sunca si marar, la cele cu branza si marar.


Poze

Oua umplute
Oua umplute - poza 2

Întrebări:




Comentarii (16):

26/10/2015

Tont e cel care confunda branza FETA cu TELEMEAUA.
Abtineti-va de la a jigni pe toata lumea. Dati dovada de proasta crestere
si mitocanie.

(0) (0) Abuz
27/07/2015

Bun,gustos

(0) (0) Abuz
27/07/2015

Ouale umplute sunt intotdeauna gustose indifferent cu ce le umpli. imi place si maioneza de deasupra-cred ca e mai alba pt ca e combinata cu iaurt dietetic (sau apa minerala) pentru a nu fi prea grasa. cel putin asa o fac eu, mai fresh.

(0) (0) Abuz
27/07/2015

Maioneza pusa deasupra pare cam alba, cred ca este albus batut spuma

(0) (0) Abuz
mariana codea, 27/07/2015

Variatiuni pe aceeasi tema si avem pata de culoare ,cat despre gust ce sa mai vb.

(0) (0) Abuz
27/07/2015

Eu am pus intr-o umplutura putina ceapa rasa (in cea cu marar) si putin castravete proaspat maruntit in cea cu boia. Yummy!

(0) (0) Abuz
10/04/2015

Excelent

(0) (0) Abuz
13/02/2014

Buuuune!

(0) (0) Abuz
29/12/2013

OK

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Foarte gustoase

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează