Intr-un vas cu apa rece si putina sare se aseaza ouale si se pun la fiert. Se fierb la foc mic cca. 8 minute dupa ce a dat in clocot. Apoi se scot, se racesc sub jet de apa si se curata de coaja. Se taie in doua pe lungime cu un cutit riglat ca sa se obtina marginea albusului dintat. Din galbenusurile plus celelalte ingrediente se fac 2 umpluturi.
La fel galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca cu branza feta si maioneza. Se pune sare, piper si boia dulce. Se incorporeaza cateva fefi de sunca taiata cubulete mici.
Cu cele doua compozitii se umplu jumatatile de oua. Dupa ce s-au umplut toate, se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza si frunze de patrunjel, la cele cu sunca si marar, la cele cu branza si marar.
Ouale umplute sunt intotdeauna gustose indifferent cu ce le umpli. imi place si maioneza de deasupra-cred ca e mai alba pt ca e combinata cu iaurt dietetic (sau apa minerala) pentru a nu fi prea grasa. cel putin asa o fac eu, mai fresh.
Comentarii (16):
Tont e cel care confunda branza FETA cu TELEMEAUA.
Abtineti-va de la a jigni pe toata lumea. Dati dovada de proasta crestere
si mitocanie.
Bun,gustos
Ouale umplute sunt intotdeauna gustose indifferent cu ce le umpli. imi place si maioneza de deasupra-cred ca e mai alba pt ca e combinata cu iaurt dietetic (sau apa minerala) pentru a nu fi prea grasa. cel putin asa o fac eu, mai fresh.
Maioneza pusa deasupra pare cam alba, cred ca este albus batut spuma
Variatiuni pe aceeasi tema si avem pata de culoare ,cat despre gust ce sa mai vb.
Eu am pus intr-o umplutura putina ceapa rasa (in cea cu marar) si putin castravete proaspat maruntit in cea cu boia. Yummy!
Excelent
Buuuune!
OK
Foarte gustoase