Oua umplute
Ingrediente
5
Umplutura cu branza cu marar:
Umplutura cu branza si boia dulce:
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Intr-un vas cu apa rece si putina sare se aseaza ouale si se pun la fiert. Se fierb la foc mic cca. 8 minute dupa ce a dat in clocot. Apoi se scot, se racesc sub jet de apa si se curata de coaja. Se taie in doua pe lungime cu un cutit riglat ca sa se obtina marginea albusului dintat. Din galbenusurile plus celelalte ingrediente se fac 2 umpluturi.
- La fel galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca cu branza feta si maioneza. Se pune sare, piper si boia dulce. Se incorporeaza cateva fefi de sunca taiata cubulete mici.
- Cu cele doua compozitii se umplu jumatatile de oua. Dupa ce s-au umplut toate, se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza si frunze de patrunjel, la cele cu sunca si marar, la cele cu branza si marar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/10/2015
Tont e cel care confunda branza FETA cu TELEMEAUA.
Abtineti-va de la a jigni pe toata lumea. Dati dovada de proasta crestere
si mitocanie.
27/07/2015
Ouale umplute sunt intotdeauna gustose indifferent cu ce le umpli. imi place si maioneza de deasupra-cred ca e mai alba pt ca e combinata cu iaurt dietetic (sau apa minerala) pentru a nu fi prea grasa. cel putin asa o fac eu, mai fresh.
M
mariana codea,
27/07/2015
Variatiuni pe aceeasi tema si avem pata de culoare ,cat despre gust ce sa mai vb.
27/07/2015
Eu am pus intr-o umplutura putina ceapa rasa (in cea cu marar) si putin castravete proaspat maruntit in cea cu boia. Yummy!