Spalam dovleceii si le taiem capetele. Ii taiem apoi pe jumatate si folosind o lingurita, le scoatem miezul. Lasam o margine de aproximativ jumatate de centimetru si avem grija sa nu gaurim barca, adica sa nu perforam peretii dovlecelului. Ii presaram cu putina sare si ii lasam sa se scurga de apa cat timp pregatim umplutura. Curatam rosia de coaja si o tocam marunt. Pentru ca sa fie usor de decojit, am oparit-o 1 minut si apoi pielita s-a curatat imediat. Amestecam branza dulce, rosia si ceapa tocate, kaiserul tocat marunt, laptele, verdeata tocata marunt si condimentele. Batem oul ca pentru omleta si il adaugam peste, omogenizam si mai adaugam o lingura de lapte daca este prea uscata compozitia. Umplem barcutele cu amestecul de mai sus si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam si cateva linguri de apa in tava si dam la cuptorul incins la 200 de grade pentru 30 - 40 minute, pana se rumenesc.
Comentarii (26):
Arată apetisant ! În mod sigur o voi găti !
Garantat bună,ușor de gătit bine punctata.
O rețetă super
Nu pot fi de cat delicioase, având in vedere compoziţia . o voi incerca şi eu. .
Merita incercat. Arata grozav.Cat mai sunt dovlecei pe piata la un pret rezonabil.
F.gustoase
Delicios si dietetic!
Delicioasa
DELICIOASE
Sunt convinsa ca sunt absolut delicioase,in cateva zile cu siguranta ca le voi face si eu.