Tort cu branza dulce si cirese

Desert
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

6

Blat:

Umplutura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Se poate folosi si frisca indulcita gen "Hulala", dar atunci nu puneti toata cantitatea de zahar.
    Decor:2 plicuri de gelatina rosie500 ml suc de cirese ciocolata alba rasa
  • Sfaramati biscuitii cu o sucitoate sau cu blenderul, cum facut .Amestecati biscuitii cu untul si puneti-i in forma de tort. Presati cu lingura sau cu un capac mare de borcan.
  • Puneti tava in frigider pana pregatiti umplutura.Umplutura:Scurgeti ciresele si colectati siropul/sucul. Completati pana la 500 ml cu apa sau suc rosu (Santal cirese, Graninii visine, etc).
  • Amestecati branza cu zaharul, zaharul vanilinat si sucul de lamaie.Bateti smantana cu intaritorul, cam 3 minute, sau frisca, depinte ce folositi.Amestecati frisca si branza si puneti compozitia peste blatul de biscuiti.
  • Asezati peste branza ciresele amestecate.Decor:Pregatiti gelatina cu sucul de cirese fara sa o fierbeti!!! si turnati peste cirese.Lasati prajitura la frigider cel putin 2-3 ore.
  • Inainte de a o servi ornati prajitura pe margini cu ciocolata alba rasa.Desfaceti cu grija forma, eventual inainte de a o desface treceti cu un cutit subtire pe marginea tavii.Ciresele se pot inlocui cu cu visine in compot.

Punctează această reţetă

JJasmine23

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super tort

abuz