Tort de capsuni cu crema de branza
Ingrediente
4
Ingredinete pentru crema:
Preparare
Preparare40 min
Gătire25 min
- Preparat blatul de tort. Cele doua oua separat, batut albusurile cu zaharul, apoi adaugat faina, treptat, amestecata cu praful de copt. pus compozitia intr-o tava de tort cu diametrul de 24 cm si dat la cuptor, pentru aproximativ 20 - 25 minute.
- In timp ce blatul era la copt pus la inmuiat gelatina. Intr-un vas pus la incalzit zaharul cu lapte si zaharul vaniliat, pana ce s-a topit zaharul. luat vasul de pe foc si pus inauntru gelatina.
- Branza de vaci cu smantana si putin zahar amestecat impreuna, separat facut un piure din 100 g capsuni, pe care adaugat la crema de branza, si toate pus in crema de lapte cu vanilia si gelatina, omogenizat-o bine si dat-o la frigider.
- Restul de capsuni taiat marunt.Cand compozitia a inceput sa se intareasca am inglobat jumatate din frisca batuta, apoi capsunii taiati marunt.inceput asamblarea tortului astfel: Peste blatul copt si racit uns gemul de capsuni; blatul transferat in forma de tort in care copt, tapetata cu folie transparenta, apoi turnat toata crema si nivelat. pus iar la frigider sa se intareasca crema.
- Scos tortul din frigider, indepartat inelul si folia si ornat cu frisca, capsuni mici intregi si jeleu rosu.
A fost un tort foarte usor si racoritor, numai bun pentru zilele acestea calduroase.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Naspa
anonymous
Cred ca ffffoarte delicios,o sa incer in curind,-))
anonymous
Super bun
Punctează această reţetă