Se cerne faina si se amesteca cu prajul de copt,bicarbonatul si sarea se bate untul spuma impreuna cu zaharul si apoi coaja de lamaie se adauga pe rand ouale,apoi zeama de lamaie si vanilia.
Se adauga apoi imgredientele uscate alternativ cu laptele batut. Macul se adauga la sfarsit si se amesteca cu lingura se pune aluatul astfel obtinut in forma unsa cu unt si se pune in cuptorul incins la180* C timp de o ora,o ora si jumatate,pana trece proba scobitorii.
Intretimp facem crema: amestecam cele 2 oua cu cele 2 Lg de zeama de lamaie si 1/2 ceasca de zahar ,la bain marie,pana se leaga crema, se adauga ciocoata taiata bucatele ,pana se topeste apoi se da deoparte,sa se raceasca. Se bate frisca cu restul de 1/4 ceasca de zahar,dupa care se amesteca cu crema de ciocolata racita.
Montajul tortei : se taie blatul in 3 foaie de blat, un strat de crema de ciocolata, un start de capsuni taiate felii, strat de crema de ciocolata,dupa care se repeta si cu al doilea nivel la fel. Se decoreaza cu crema, fulgi de ciocolata si capsuni.
este bine dar capsunile trebuie sa fie curatate de codite..nu arata bine cu cozi verzi...ara arata si mai bine daca peste capsuni ar fi un strawberry syrup!
Comentarii:
Hi
este bine dar capsunile trebuie sa fie curatate de codite..nu arata bine cu cozi verzi...ara arata si mai bine daca peste capsuni ar fi un strawberry syrup!