Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge. Adaugam si galbenusurile apoi cacao, faina cu praful de copt.
Sirop din zahar ars: 4linguri de zahar se topesc si se stinge cu 300 ml apa, se mai tine pe foc pana se topeste tot zaharul apoi se lasa la racit.
Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu.
Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu ,apoi adaugam pliculetele de capuccino.
Asamblare: Taiem tortul in trei pe orizontala, insiropam fiecare felie cu siropul rece si montam tortul astfel: foaie, jumatate din crema ganche de cioco si capuccino, foaie, ganache cioco alba, foie. Dam toprtul la rece o ora apoi il ornam cu restul de ganache.
Comentarii:
Excelent!
O so incerc sper ca se impaca frisca cu ciocolata topita...