Tort cu ciocolata si caramel sarat

Desert
9 porții
Foarte ușor
10 h 55 m

Un tort ce intra in categoria "ispitelor dulci", plin cu ciocolata si caramel sarat! Usor de facut; urmati toate etapele de realizare ale acestui minunat desert.


Ingrediente

9

Fondantul:

Caramel cu unt sarat:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare10 ore
Gătire40 min


Observații

Caramelul ramas va fi perfect pentru a acoperi tortul inainte de a-l manca.

Daca doriti o textura mai putin moale, lasati in cuptor inca 10-15 minute.


Întrebări

Si nu se putea scrie in reteta, de la inceput, zahar brun? Ca pana una, alta, mai exista zi zahar Vergeoise Blanche Nature....care numai brun nu e....

Multumim pentru sugestie. Vom corecta si vom tine cont pe viitor.

Zahar vergeoise... O spui în bătaie de joc ... ce mai e si ăsta?!!! Cand dai o rețetă, nu te da și interesantă, că e plin pământul de prostie infumurata!

Zahar vergeoise - un zahar brun, nu foarte pronuntat.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

emilia_t2015, 03/10/2019

Excelent!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/10/2019

Diametrul inelului?

(0) (0) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

19 cm- scrie in reteta




+