Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
votează acum
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Albusurile se bat bine cu 1 praf sare si 1 lingura de apa recese adauga zaharul treptat pana se face bezeaua se inglobeaza amidonul si zaharul vanilat
se coc foi pe fundul unei forme rotunde peste forma se pune hartie de copt unsa bine cu ulei sau unt pe ambele parti. - Se pun la copt la foc iute la inceput si apoi la foc domol pana se rumenesc bine se stinge focul si se mai lasa 10 minute in cuptor.
- Capsunile se fac pireu, se amesteca cu zahar si zeama de lamîie si se fierb cam 10 minute
se lasa la racit complet dupa racire se îngroasa si se gelatineaza se amesteca toate ingredientele. - Se dizolva gelatina in apa sau in zeama de capsuni
capsunile se fac piure in blender se amesteca piureul de capsuni cu zahar pudra pana se obtine "dulceata" dorita apoi se amesteca aceasta compozitie cu gelatina dizolvata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!