In forma cu inel se pune primul blat, se unge cu prima crema, se pune cel de-al doilea blat se pune frisca si apoi cel de-al treile blat care se unge cu ciocolata topita cu 2 linguri apa.
Se pune tortul la frigider timp de o ora, se scoate si se pune si blatul de bezea peste tort. Aici avut o problema, bezeaua s-a strans la cuptor si a devenit mai mica decat forma in care copt.
Pt blatul de bezea: 4 albusuri, 4 linguri zahar, o esenta de vanilie, o lingura de amidon, fulgi de migdale albusurile batut spuma cu cateva picaturi de otet si cu zaharul, pus si vanilia si amidonul. pus compozitia in tava, presarat fulgi de migdale si copt la foc mic pana s-a rumenit frumos.
Crema de vanilie: un plic de budinca vanilie, 350ml lapte, 4 linguri zahar, 200ml frisca. budinca de vanilie se fierbe cu laptele si zaharul, se lasa la racit si se amesteca cu frisca batuta.
A doua crema: 300ml frisca, 3 linguri zahar pudra, o conserva de fructe exotice frisca se mixeaza bine cu zaharul , se pun fructele taiate bucatele.