Mixezi galbenusurile si oul intreg cu 100g zahar pana isi dubleaza volumul. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci, apoi torni compozita intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina sau hartie de copt, cazul meu.
Si o coci in cuptorul bine incins aproximativ 30 de minute. Mixezi albusurile cu 200g zahar, zaharul vanilat si zeama de lamaie pana se obtine o bezea tare.
Adaugi fructele scurse de siropul in care au fost conservate si le asezi frumos pe tot blatul.
Cred ca este excelenta, dar de atata insiropare.... nu am inteles daca se da cuptor toata, odata sau intai blatul cu visine si apoi bezeaua.Chiar as vrea sa stiu, ca tocmai ma pregatesc sa o fac.Multumesc
Comentarii:
Am sa incerc arata bine bravo
Cred ca este excelenta, dar de atata insiropare.... nu am inteles daca se da cuptor toata, odata sau intai blatul cu visine si apoi bezeaua.Chiar as vrea sa stiu, ca tocmai ma pregatesc sa o fac.Multumesc
Excelent! Nota 10 pentru umor.