Pentru crema, se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj cu 1,2 litri lapte si 50 gr zahar.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei apoi se da la rece. Se incalzeste cuptorul la 130⁰C.Pentru blaturi, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga zaharul pudra treptat, batandu-le bine pana cand zaharul s-a dizolvat si s-a obtinut o bezea lucioasa.Se adauga semintele de vanilie si se amesteca bine. Se tapeteaza tavile cu foi de copt.Se imparte bezeaua in 4 parti.Din fiecare parte se face un cerc de aprox. 20-25 cm diametru, intinzand bezeaua cu o lingura.Se reduce temperatura cuptorului la 120 ⁰C si se dau blaturile la copt 1 ora, apoi se inchide cuptorul si se lasa blaturile sa se raceasca in cuptor. Pentru asamblarea tortului, se aseaza cate un blat de bezea, un strat de crema de vanilie si se presara cateva visine.Tortul se va termina cu un blat de bezea apoi se presara cu cateva visine si alune tocate.
Comentarii:
Ce e ma asta doamne
Puturoase ... 4 plic budinca ... e asa greu sa pui mana pe un plic de amidon si cu arome sa faci o crema?
Cred ca este f gustos dar seamana cu turnul din pissa sau cu blocul din galati care a luato la vale
BAZEAUA SE TINE MULT LA CUPTOR LA FAC MIC SA NU SE ARADA, SI DA SE TINE O OARA
Arata jalnic tortul...hahaha
CHIAR ESTI LA-LA-LA !! CUM DOAMNE SA COCI NISTE BEZEA TIMP DE O ORA ??!!!??!!!!
Nu stiu cat e de gustos dar arata jalnic si am o intrebare cum se poate taia asa ceva ???????????
Cum vor arata feliile de "tort" HAI SA FIM SERIOSI.