Ingrediente: 15 g unt 3 oua 180 g zahar 100 g faina 50 g amidon 1 lingurita praf de copt Ingrediente pentru crema: 600 g visine 150 g zahar 2 linguri amidon...
Ingrediente: Pentru blaturi 4 albusuri de ou 450 gr zahar pudra semintele rase de la 2 pastai de vanilie Pentru crema 4 plicuri pudding de vanilie 1,2 litri...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg zahar, 30 ml ulei, 2 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Crema 1: 300 gr branza de vaci, 3-4 lg zahar, 150 ml frisca. Crema 2:...
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Crema cu suc de fructe visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas
Ingrediente pentru crema de fructe
Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.