Prajitura cu doua creme si jeleu visine
Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 ore
Gătire30 min
- Batem albusurile spuma cu zaharul, adaugam galbenusurile si praful de copt, mai batem umpic, adaugam uleiul, apoi cacao si faina rand pe rand...coacem intr-o tava cu hartie de copt la foc potrivit cca 30 min... intre timp preparam budinca si o racim, batem frisca... branza o mixam cu zaharul si adaugam 150 ml frisca batuta... la budinca adaugam 50 ml frisca batuta... scoatem blatul si lasam la racit.
Asamblam in felul urmator: asezam blatul, turnam crema de branza, nivelam... punem crema de budinca iar deasupra turnam jeleul de visine pregatit dupa instructiunile de pe plic... se tine la rece 5-6 ore.
Se orneaza dupa preferinta, eu am spritat frisca si am pus visine din compot
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: