Batem albusurile spuma cu zaharul, adaugam galbenusurile si praful de copt, mai batem umpic, adaugam uleiul, apoi cacao si faina rand pe rand...coacem intr-o tava cu hartie de copt la foc potrivit cca 30 min... intre timp preparam budinca si o racim, batem frisca... branza o mixam cu zaharul si adaugam 150 ml frisca batuta... la budinca adaugam 50 ml frisca batuta... scoatem blatul si lasam la racit. Asamblam in felul urmator: asezam blatul, turnam crema de branza, nivelam... punem crema de budinca iar deasupra turnam jeleul de visine pregatit dupa instructiunile de pe plic... se tine la rece 5-6 ore. Se orneaza dupa preferinta, eu am spritat frisca si am pus visine din compot
Comentarii (29):
Este foarte deliceoasa iti multumesc pentru aceasta reteta
Delicioasa
Praful de copt se adauga amestecat cu faina...
EXCELENT
Este foarte, foarte gustoasa
De unde ai facut rost de "umpic"?
Gustos
Este o reteta super
Cred ca e o praji pe gustul fiecaruia sa aveti pofta la ea
Arata foarte frumos cred ca este si foarte buna