Prăjitură cu vișine, vanilie și jeleu :)

Mmm
Ingrediente
20
Preparare
Preparare5 ore
Gătire30 min
- Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă esența, zaharul vanilinat și 5 linguri de faina. Se pune compoziția în tava unsa cu ulei. Vișinele se amesteca cu o lingura de faina și se pun peste blat si se coace 30 de minute la 180 grade.
- Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul, zaharul vanilinat și budinca și se fierbe pana se îngroașă. Se lasa sa se răcească putin si se adauga gelatina si esenta. Se pune peste blat si se lasa la rece o ora.
- Se amesteca apa cu zaharul și plicul de tort gelee si se fierbe un minut. Se pune peste crema de vanilie și se lasă la rece cateva ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu lipseste praful de copt? nu mi-a iesit deloc.....
am gătit această rețetă
M
mihaela_n2014_1
Toate produsele sunt proaspete si este usor de facut.
Punctează această reţetă