Ouale se sparg. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se adauga fructoza si se amesteca bine de tot, pana ce se obtine o spuma. Se adauga apoi galbenusurile. Se toarna faina (amestecata cu un praf de copt) treptat, pana ce se obtine un aluat. Jumatate de aluat se toarna intr-o tava termorezistenta. Peste aluat se adauga visinele.
Prajitura de casa cu visine
Peste jumatatea cealalta de aluat se adauga 2 linguri cu cacao si se amesteca. Apoi se adauga si cealalta parte de aluat, in tava. Se lasa la foc mediu. Ca sa stiti cand s-a facut, se infinge usor o scobitoare. La final, se presara fulgii de cocos si se lasa un pic sa se raceasca, abia apoi se poate taia.
Pot fi si oua de dinozaur, daca nu avem de gaina ? nu merita nici macar o steluta, dar de, nu pot face comentariul pana nu apas pe steluta, pupici cu regret
Comentarii:
Supeeer
Pot fi si oua de dinozaur, daca nu avem de gaina ? nu merita nici macar o steluta, dar de, nu pot face comentariul pana nu apas pe steluta, pupici cu regret
Fffff buna
SUNT INCINTATA DE RETETE LE-AM LUAT LE-AM PREPARAT .F BUNE .
Si de galbenusuri ai uitat sa specifici ca probabil se amesteca cu zahar inainte de a fi incorporate in spuma de albus...dislike
Reteta nu e comleta,ce facem cu uleiul si cu zaharul brun?
Super
BUNA PRAJITURA CU VISINE !