Tian cu raclette

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Stiti reteta de Tian cu legume, pe care o facem vara datorita sezonului legumelor folosite, dar ce ar trebui sa facem cand vine iarna? Noi cei de la Petitchef avem solutia: Tian cu raclette ;-) Cartofi, pancetta, branza raclette. O mancare reconfortanta pentru noi va punem la dispozitie toate detaliile :-)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire45 min
  • Tian cu raclette - Preparare etapa 1Descojiti si taiati cartofii in felii subtiri, apoi puneti-i la fiert in apa sarata,pentru aproximativ 30 de minute. Scurgeti apa si lasati sa se raceasca cartofii.
  • Tian cu raclette - Preparare etapa 2Taiati feliile de pancetta in jumatate. Distribuiti smantana pe fundul vasului potrivit pentru a fi dat la cuptor.
  • Tian cu raclette - Preparare etapa 3Aranjati feliile de cartofi vertical pe peretele vasului. Adaugati un rand cu felii de pancetta, apoi din nou, cartofii.
  • Tian cu raclette - Preparare etapa 4Adaugați una-doua felii de raclette, apoi iar un rand de cartofi si continuati astfel, alternand pe intreaga suprafata a vasului.
  • Tian cu raclette - Preparare etapa 5Puneti la cuptor la 210°C timp de15 minute.
  • Tian cu raclette - Preparare etapa 6Gata !

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: