Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. Intr-o tava unsa cu ulei de masline, punem alternativ felii de dovlecel si de rosii.
Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Intre timp batem oul impreuna cu cele doua linguri de smantana si de branza.
Dupa cele 15 minute, scoatem tava din cuptor, punem peste legume sosul de branza si presaram ierburi de Provence.
Introducem apoi tava din nou in cuptor pentru 20 de minute. La momentul servirii presaram patranjel proaspat tocat.
Ca de obicei, Sabina posteaza o alta prostie! La "Tian" nu se pune ou si nici smantana, ca nu faci quiche. Ideal ar fi sa se rada doar parmezan. Apoi lipsesc legumele care dau gustul adevarat al acestei retete; vanata, ceapa, usturoiul.
Comentarii:
Excelenta "ratatui"
Amazing. I am not vegetarian, but the thing is so good. You cannot stop eating.
Ratatouille are si vinete si ardei
Smantana si ou nu se pune
Sa_i zicem legume la cuptor!!!!!8
Beznă totală.
Ca de obicei, Sabina posteaza o alta prostie! La "Tian" nu se pune ou si nici smantana, ca nu faci quiche. Ideal ar fi sa se rada doar parmezan. Apoi lipsesc legumele care dau gustul adevarat al acestei retete; vanata, ceapa, usturoiul.
Mi se pare ceva extraordinar.
O sa o fac,abea astept
Wow ce simpla si....
desigur e foarte gustoasa !!!!!
Saptamana acesta nu ma las pana nu fac si eu aceasta reteta care pare delicioasa
Super arata, cred ca e si foarte gustoasa si sanatoasa.