Rulou cu branza raclette

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?


Ingrediente

6

Materiale

  • razatoare
  • tava din silicon

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min

  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 1Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare.
    Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 2Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 3Coaceti 30 minute la 180°C.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 4Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 5Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 6Gata!

Observații

Raclette: Aici am folosit o branza cu un gust delicat, dar puteti folosi si alte branzeturi, cum ar fi Reblochon.



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări

Unde pot găsi tava de silicon, sau dacă nu am asa o tava pe ce se poate pune sa nu se lipească compoziția... Mulțumesc anticipat

Puteti alege orice tip de tava aveti, important e sa nu se lipeasca compozitia. Eventual puneti hartie de copt

Cartofi sint cruzi sau fierți?

Cartofii se curata si dau pe razatoare.Apoi se introduc in cuptor. Initial cartofii sunt cruzi.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria, 05/01/2019

Imi place

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Xxskulls, 27/06/2018

Super...

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
cris_nedelcovici, 25/07/2020

EXCELENT!

(0) (0) abuz
John_, 09/06/2020

Raclette, Reblochon....Ce ti-e si cu globarizarea asta...! Praf in ochi! Folositi fratilor felii de branza topita, la indemana oricui. Efectul e acelasi.

(0) (2) abuz
11/01/2020

Am dat 5 stele pt cum arata. Cred ca a recomandat aceste tipuri de branza , ptr ca sunt singurele tipuri de branza din comert , care arata asa cum se vede in imagini dupa ce scoti din cuptor preparatul. Daca se foloseste o branza facuta de cioban , rezultatul este identic. Folositi cu incredere produsele traditionale. Dar cele autentic traditionale , nu contrafacute.

(1) (0) abuz
Florica, 05/12/2019

ARATA EXCELENT , VOI FACE SI EU ! MULTUMESC PENTRU RETETA !

(0) (0) abuz
05/01/2019

Super misto !

(0) (0) abuz
Lear, 23/06/2018

Branza Raclette am vazut o singura data in comert. Costa cat "lana de aur" din mitologie! Reblochon-ul, la fel! Ce rost are publicarea acestor retete? Sa vada lumea ca ne pricepem la tradus din limba franceza?

(3) (4) abuz
03/02/2018

Buna pt cine nu are diabet ,colesterol etc

(1) (3) abuz



+