Rulou cu branza raclette

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?

Ingrediente

6

Materiale

  • razatoare
  • tava din silicon

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 1Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare.
    Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 2Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 3Coaceti 30 minute la 180°C.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 4Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 5Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.
  • Rulou cu branza Raclette - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Raclette: Aici am folosit o branza cu un gust delicat, dar puteti folosi si alte branzeturi, cum ar fi Reblochon.

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Unde pot găsi tava de silicon, sau dacă nu am asa o tava pe ce se poate pune sa nu se lipească compoziția... Mulțumesc anticipat

Puteti alege orice tip de tava aveti, important e sa nu se lipeasca compozitia. Eventual puneti hartie de copt

Cartofi sint cruzi sau fierți?

Cartofii se curata si dau pe razatoare.Apoi se introduc in cuptor. Initial cartofii sunt cruzi.

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria

Imi place

am gătit această rețetă
abuz

Xxskulls

Super...

am gătit această rețetă
abuz

cris_nedelcovici

EXCELENT!

abuz

John_

Raclette, Reblochon....Ce ti-e si cu globarizarea asta...! Praf in ochi! Folositi fratilor felii de branza topita, la indemana oricui. Efectul e acelasi.

abuz

anonymous

Am dat 5 stele pt cum arata. Cred ca a recomandat aceste tipuri de branza , ptr ca sunt singurele tipuri de branza din comert , care arata asa cum se vede in imagini dupa ce scoti din cuptor preparatul. Daca se foloseste o branza facuta de cioban , rezultatul este identic. Folositi cu incredere produsele traditionale. Dar cele autentic traditionale , nu contrafacute.

abuz

Florica

ARATA EXCELENT , VOI FACE SI EU ! MULTUMESC PENTRU RETETA !

abuz

anonymous

Super misto !

abuz

Lear

Branza Raclette am vazut o singura data in comert. Costa cat "lana de aur" din mitologie! Reblochon-ul, la fel! Ce rost are publicarea acestor retete? Sa vada lumea ca ne pricepem la tradus din limba franceza?

abuz

anonymous

Buna pt cine nu are diabet ,colesterol etc

abuz