Primele 4 ingrediente le amesteci bine de tot cu mixerul si adaugi si praful de copt. 1/2 din compozitie o pui intr-o tava in care este hirtie de coptsi o dai la cuptorul dinainte incalzit pina prinde deasupra o crusta.
In restul aluatului mai pui 2 linguri cu cacao cernuta, zaharul vanilat si esenta de rom. Dupa ce s-a facut crusta , se pune gemul , intins pe toata foaia si apoi restul de aluat cu cacao.
Deasupra se poate presara nuca de cocos sau ornamente colorate. Se da la cuptor pina se coace aluatul, se verifica cu o scobitoare daca este copt.
Comentarii (16):
Reteta super
Excelenta reteta!
Foarte gustoasă!
Foarte buna
Buna sin usor de preparat.
Este super de buna
Delicios
Excelent de 3 ori:economica,rapida,perfecta ptr o cafea
Nu trebuie sa fi mare gospodina ca sa poti sa o faci.
Buna