Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 15 linguri de lapte, apoi faina amestecata cu praf de copt.
Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 15 linguri de lapte, apoi faina amestecata cu praf de copt.
Cealalta jumatate se imparte din nou in doua. Intr-o jumatate adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si o lingura de faina.
In cealalta jumatate adaugam gemul. Turnam compozitia cu mac in tava unsa si tapetata cu faina. Din celelalt doua compozitii formam dungi cu pompa de prajitura. Se coace aprox 30 de minute la 180C.
Reteta incompleta. Citește cineva rețetele înainte de a fi date la tipărit? Sau le tipăriți oricum numai ca sa aveți ceva de postat? Păcat, probabil ca este o prajitura Bună dar nimeni nu o poate face după aceasta reteta trunchiata.
Comentarii:
Reteta incompleta. Citește cineva rețetele înainte de a fi date la tipărit? Sau le tipăriți oricum numai ca sa aveți ceva de postat? Păcat, probabil ca este o prajitura Bună dar nimeni nu o poate face după aceasta reteta trunchiata.