Bors de pui

Bors de pui
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.
  • Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.
  • Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt.Servim cu smantana.
MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Ff bun !am facut din curcan !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune instructiuni. Multumesc. A iesit o bunatate! :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Esti super fetito

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Sper ca, din 2011, cand a fost postata reteta, si pana acum, autoarei sa-i mai fi venit mintea la cap si sa mai fi invatat sa gateasca fara delikat si bors la plic! Deasemenea, poate s-a prins ca, la ciorba de pui sau la supa, sunt foarte bune tacamurile de pui(spinari, gaturi, aripi), iar din copane sa faca friptura, ostropel sau o mancarica cu legume(cartofi, mazare, fasole verde, conopida etc).

abuz

anonymous

Inca o individa care gateste cu "delikakat" si alte otravuri. Mars afara de pe acest site!

abuz

anonymous

Prea multe chimicale la o singura ciorba!

abuz

anonymous

F.bun, fara delikat

abuz

anonymous

Super zama

abuz

costi1960

Daca altenativa la copane ar fi fost niste carne sintetica poate o gateam doar asa, ca sa fie in ton cu celelalte elemente.
Bors din tabelul periodic al lui Mendeleev...

abuz

anonymous

E mai buna o supa la plic decat borsul tau plin de chimicale!

abuz
  • pagina 1 / 3