Bors de pui

Ingrediente
Preparare
- Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.
- Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.
- Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt.Servim cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Ff bun !am facut din curcan !
anonymous
Bune instructiuni. Multumesc. A iesit o bunatate! :)
anonymous
Esti super fetito

constanta_s2014
Sper ca, din 2011, cand a fost postata reteta, si pana acum, autoarei sa-i mai fi venit mintea la cap si sa mai fi invatat sa gateasca fara delikat si bors la plic! Deasemenea, poate s-a prins ca, la ciorba de pui sau la supa, sunt foarte bune tacamurile de pui(spinari, gaturi, aripi), iar din copane sa faca friptura, ostropel sau o mancarica cu legume(cartofi, mazare, fasole verde, conopida etc).
anonymous
Inca o individa care gateste cu "delikakat" si alte otravuri. Mars afara de pe acest site!
anonymous
Prea multe chimicale la o singura ciorba!
anonymous
F.bun, fara delikat
anonymous
Super zama
costi1960
Daca altenativa la copane ar fi fost niste carne sintetica poate o gateam doar asa, ca sa fie in ton cu celelalte elemente.
Bors din tabelul periodic al lui Mendeleev...
anonymous
E mai buna o supa la plic decat borsul tau plin de chimicale!