Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.
Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.
Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt.Servim cu smantana.
Daca altenativa la copane ar fi fost niste carne sintetica poate o gateam doar asa, ca sa fie in ton cu celelalte elemente. Bors din tabelul periodic al lui Mendeleev...
In loc de "Bors Magic" va recomand un bors de putina!! mult mai gustos si sanatos! Iar in loc de Delikat, va recomand sa potriviti din sare borsul la sfarsit si sa adaugati tarhon, leustean si patrunjel (proaspete sau uscate) Muuuuult mai sanatoase si garantat fara fara E-uri! Cornel
Comentarii (28):
Ff bun !am facut din curcan !
Bune instructiuni. Multumesc. A iesit o bunatate! :)
Esti super fetito
Inca o individa care gateste cu "delikakat" si alte otravuri. Mars afara de pe acest site!
Prea multe chimicale la o singura ciorba!
F.bun, fara delikat
Super zama
Daca altenativa la copane ar fi fost niste carne sintetica poate o gateam doar asa, ca sa fie in ton cu celelalte elemente.
Bors din tabelul periodic al lui Mendeleev...
E mai buna o supa la plic decat borsul tau plin de chimicale!
In loc de "Bors Magic" va recomand un bors de putina!! mult mai gustos si sanatos!
Iar in loc de Delikat, va recomand sa potriviti din sare borsul la sfarsit si sa adaugati tarhon, leustean si patrunjel (proaspete sau uscate) Muuuuult mai sanatoase si garantat fara fara E-uri!
Cornel