Bors de pui

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Pui curry în lapte de cocos
-
Pui teriyaki cu sosul japonez dulce și savuros pe care îl vei iubi!
-
Nuggets de pui cu mazare si morcov
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.
- Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.
- Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt.Servim cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
05/05/2014
Bune instructiuni. Multumesc. A iesit o bunatate! :)
am gătit această rețetă

constanta_s2014,
22/01/2025
Sper ca, din 2011, cand a fost postata reteta, si pana acum, autoarei sa-i mai fi venit mintea la cap si sa mai fi invatat sa gateasca fara delikat si bors la plic! Deasemenea, poate s-a prins ca, la ciorba de pui sau la supa, sunt foarte bune tacamurile de pui(spinari, gaturi, aripi), iar din copane sa faca friptura, ostropel sau o mancarica cu legume(cartofi, mazare, fasole verde, conopida etc).
18/08/2016
Inca o individa care gateste cu "delikakat" si alte otravuri. Mars afara de pe acest site!
C
costi1960,
19/08/2015
Daca altenativa la copane ar fi fost niste carne sintetica poate o gateam doar asa, ca sa fie in ton cu celelalte elemente.
Bors din tabelul periodic al lui Mendeleev...