Bors de pui

Bors de pui
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
20/08/2015

Ff bun !am facut din curcan !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/05/2014

Bune instructiuni. Multumesc. A iesit o bunatate! :)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/01/2014

Esti super fetito

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 22/01/2025

Sper ca, din 2011, cand a fost postata reteta, si pana acum, autoarei sa-i mai fi venit mintea la cap si sa mai fi invatat sa gateasca fara delikat si bors la plic! Deasemenea, poate s-a prins ca, la ciorba de pui sau la supa, sunt foarte bune tacamurile de pui(spinari, gaturi, aripi), iar din copane sa faca friptura, ostropel sau o mancarica cu legume(cartofi, mazare, fasole verde, conopida etc).

(0) (0) abuz
18/08/2016

Inca o individa care gateste cu "delikakat" si alte otravuri. Mars afara de pe acest site!

(0) (1) abuz
18/08/2016

Prea multe chimicale la o singura ciorba!

(0) (0) abuz
20/08/2015

F.bun, fara delikat

(0) (0) abuz
20/08/2015

Super zama

(0) (0) abuz
costi1960, 19/08/2015

Daca altenativa la copane ar fi fost niste carne sintetica poate o gateam doar asa, ca sa fie in ton cu celelalte elemente.
Bors din tabelul periodic al lui Mendeleev...

(1) (0) abuz
19/08/2015

E mai buna o supa la plic decat borsul tau plin de chimicale!

(1) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+