Bors de praz

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se curata toate zarzavaturile. Se da pe razatoarea mica morcovul.
  • De asemenea se da prin razatoarea mica si telina, iar ardeiul se taie fideluta si se pun in oala pentru a fi turnata apa rece peste ele. Se taie prazul marunt.
  • Si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si cand prazul s-a muiat se pun cartofii. Dupa 15 minute se pune sucul de rosii.
  • Si se mai lasa 5 minute. Apoi se pune borsul, cele 2 lingurite de Secretul gustului, sarea si cele 2 cuburi de Knorr. Se lasa sa fiarba putin de tot cu borsul, dupa care se stinge si se pune leusteanul.

Punctează această reţetă

Camelia GrosuCamelia Grosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

pop_c2015_1

O porcarie de reteta!Prazul il punem in oala intreg la fiert?Cum se pregateste inainte?Taiem si frunzele sau numai partea alba!!!Porcarie!Fiti mai acetia mai seriosi nu va bateti joc de cei care va citesc!

abuz

anonymous

Faina-pofta buna

abuz