Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, iar ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi.
Si se calesc pana se inmoaie. Se adauga apa calda si se lasa sa fiarba, la foc mic 15 minute, dupa care se pune sfecla cubulete. Se lasa sa fiarba 25 de minute, se adauga sucul de rosii.
Pasta de ardei si se mai lasa pe foc 10 minute. Se pun cele 3 cubulete de Knorr si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se pune borsul la fiert separat intr-o craticioara si se toarna in ciorba.
Este cea mai gutoasa ciorba. Prima data am mancat in spitalui de diabetici si de atunci o gatesc de doua ori pe luna. Este buna si pentru cei care tin diete de slabir (cu 5gr. de sare).
Pare okay dar cam in toate retetele vad "prajim verdeata, legumele" si - parerea mea personala - este ca prin prajit anulam avantajele legumelor. Cam toate retetele de bors au si versiunea FARA prajit si cred ca o voi incerca astfel. Poate ca nu e atit de "buna" - dar asta este pt ca sintem "programati" sa ne placa grasimea/untura/uleiul
Comentarii:
Este cea mai gutoasa ciorba. Prima data am mancat in spitalui de diabetici si de atunci o gatesc de doua ori pe luna. Este buna si pentru cei care tin diete de slabir (cu 5gr. de sare).
Chiar nu se poate fara chimicale la punga(mai ales ca toate au in jur de 80% sare)?
O reteta de toata jena atata timp cat folosim tot felul de chimicale.
Pare okay dar cam in toate retetele vad "prajim verdeata, legumele" si - parerea mea personala - este ca prin prajit anulam avantajele legumelor. Cam toate retetele de bors au si versiunea FARA prajit si cred ca o voi incerca astfel. Poate ca nu e atit de "buna" - dar asta este pt ca sintem "programati" sa ne placa grasimea/untura/uleiul
Excelent
Arata super