Bors de sfecla rosie

Bors de sfecla rosie
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Bors de sfecla rosie - Preparare etapa 1Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, iar ceapa se toaca marunt,
    se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi.
  • Bors de sfecla rosie - Preparare etapa 2Si se calesc pana se inmoaie. Se adauga apa calda si se lasa sa fiarba, la foc mic 15 minute, dupa care se pune sfecla cubulete. Se lasa sa fiarba 25 de minute, se adauga sucul de rosii.
  • Bors de sfecla rosie - Preparare etapa 3Pasta de ardei si se mai lasa pe foc 10 minute. Se pun cele 3 cubulete de Knorr si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se pune borsul la fiert separat intr-o craticioara si se toarna in ciorba.
  • Bors de sfecla rosie - Preparare etapa 4Se pune leusteanul, si se drege cu smantana.
Camelia GrosuCamelia Grosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/10/2016

Este cea mai gutoasa ciorba. Prima data am mancat in spitalui de diabetici si de atunci o gatesc de doua ori pe luna. Este buna si pentru cei care tin diete de slabir (cu 5gr. de sare).

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/02/2016

Chiar nu se poate fara chimicale la punga(mai ales ca toate au in jur de 80% sare)?

(0) (0) abuz
15/10/2014

O reteta de toata jena atata timp cat folosim tot felul de chimicale.

(0) (0) abuz
21/06/2013

Pare okay dar cam in toate retetele vad "prajim verdeata, legumele" si - parerea mea personala - este ca prin prajit anulam avantajele legumelor. Cam toate retetele de bors au si versiunea FARA prajit si cred ca o voi incerca astfel. Poate ca nu e atit de "buna" - dar asta este pt ca sintem "programati" sa ne placa grasimea/untura/uleiul

(0) (0) abuz
03/03/2013

Excelent

(0) (0) abuz
08/04/2012

Arata super

(0) (0) abuz