Bors de sfecla rosie

Bors de sfecla rosie
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/10/2016

Este cea mai gutoasa ciorba. Prima data am mancat in spitalui de diabetici si de atunci o gatesc de doua ori pe luna. Este buna si pentru cei care tin diete de slabir (cu 5gr. de sare).

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/02/2016

Chiar nu se poate fara chimicale la punga(mai ales ca toate au in jur de 80% sare)?

(0) (0) abuz
15/10/2014

O reteta de toata jena atata timp cat folosim tot felul de chimicale.

(0) (0) abuz
21/06/2013

Pare okay dar cam in toate retetele vad "prajim verdeata, legumele" si - parerea mea personala - este ca prin prajit anulam avantajele legumelor. Cam toate retetele de bors au si versiunea FARA prajit si cred ca o voi incerca astfel. Poate ca nu e atit de "buna" - dar asta este pt ca sintem "programati" sa ne placa grasimea/untura/uleiul

(0) (0) abuz
03/03/2013

Excelent

(0) (0) abuz
08/04/2012

Arata super

(0) (0) abuz



+