Bors cu sfecla rosie(beetroot borscht)

Desert
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Prepararea este ultrasimplista,procesul avind loc intr-o oala de cca 4 litri. ceapa cu usturoiul si morcovul le amestecam in uleiul incins citeva minute,cca 2-3,dupa care stingem totul cu o cana de apa si adaugam restul de legume,completam cu apa ,sa fie legumele cuprinse de ea.
  • Le lasam sa fiarba pina cind se inmoaie,cca 20-30 minute.in paralel,punem si borsul la fiert.cind legumele sunt fierte il adaugam si pe dumnealui ,apoi potrivim de sare si piper , lasam citeva clocote sa se imprieteneasca componentele,adaugam si leusteanul tocat,inchidem focul la aragaz si asteptam sa se raceasca borsul,asa este cel mai bun,cu mamaliga rece si ceapa zdrobita,iar de va e frica de aceasta varianta,cea cu un coltuc de piine si un ardei iute e destul de aproape ca satisfactie daca sunteti amatori de picant(erii!).

Punctează această reţetă

AAlisons

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Esti naspa draga mea!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Amintiri din copilarie, pe care le retraiesc mereu cand il fac!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna

abuz
mirella_o2015

mirella_o2015

<3

abuz

anonymous

Am mincat acest bors in urma cu multi ani infostul URSS /mi-a placut f.mult .acum vreau sa-l prepar si eu.

abuz

anonymous

Mama-mama!

abuz

anonymous

Bun bun!!1

abuz

anonymous

Savuroasă descriere !

abuz

anonymous

Super.

abuz

anonymous

Super fain! dar fara ceapa zdrobita si ardeiul iute, ca am oarecari probleme cu stomacul

abuz