Petitchef

Bors de Sfecla Rosie

Felul principal
6 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ciorba se face foarte usor, dar dureaza ceva mai mult sa fiarba sfecla. Curatam sfecla, o dam pe razatoarea mare si o punem sa fiarba in bors cel putin 30 de minute, pana cand e facuta. Daca nu este suficient bors cat sa acopere sfecla, completati cu apa.
  • Ceapa si morcovul tocate marunt se calesc in cele 2 linguri de ulei pentru 1 minut, iar apoi adaugam aproximativ 1.2 litri de apa, acoperim cu un capac si lasam la foc mediu. Dupa ce au fiert 15 minute, adaugam cartofii taiati cubulete.
  • Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam sfecla si borsul si mai lasam sa dea cateva clocote. Batem oul, punem peste el cateva linguri din ciorba, iar apoi il turnam in oala. Potrivim de sare, adaugam leusteanul tocat fin si luam de pe foc.
  • Ciorbita este foarte buna atat calda cat si rece, poate fi servita cu smantana sau simpla, cu niste patrunjel proaspat tocat. Si daca ne gandim ca are doar 35 calorii la 100 de grame, nu putem decat sa ne bucuram.


Poze

Bors de Sfecla Rosie
Bors de Sfecla Rosie - poza 2
Bors de Sfecla Rosie - poza 3
Bors de Sfecla Rosie - poza 4

Întrebări:




Comentarii (17):

Doina M., 11/01/2021

F.bun.Eu îi pun si putin cimbru si busuioc cu 10 min.inainte de a închide focul... și fara ou

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/06/2020

Am incercat , e foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Doina, 31/07/2017

Am testat-o. E ok.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Moft, 08/06/2017

Simpla, gust interesant, recomand

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/12/2014

Acum vreau sa pregatesc ,doar ca adaug carne,nustiu poate-mi va reusi!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/10/2014

Best red borsh I have ever done! Never could get the color right until now! Thanks for the tip!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
26/11/2013

Sfecla ,un aliment foarte sanatos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/10/2013

Cred ca merge si fara a praji ceapa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/12/2014

Super, miine ma apuc

(0) (0) Abuz
12/11/2014

Am incercat-o si arata minunat la culoare cat si la gust imi place

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Totul despre Sfecla Rosie! Totul despre Sfecla Rosie! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează