Borș de sfeclă roșie

Borș de sfeclă roșie
Antreuri
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Sfecla se curăță și se taie fideluță.
    Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
    După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
  • După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
    Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
  • Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
  • Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

FARA CARNE ?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F buna bv bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Si putina sare, dupa gust, e foarte buna, tocmai am facut-o, acum o savurez!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa....mmmmmm

am gătit această rețetă
abuz

Virginia

Este foarte sanatoasa !!O gătea mama cand eram copii si. eram f sanatosi!!

abuz

anonymous

Am sa gatesc chiar miine

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz
camelia_m2014

camelia_m2014

Nu am făcut această reţetă, sper să fie la fel de bună ca cea pe care am mâncat-o într-un restaurant la Tallin. Mi-a rămas inima la ea, am încercat să obţin reţeta dar nu am găsit-o. Sper ca aceasta să fie măcar pe jumătate de bună ca aceea, de aceea i-am şi dat 3 stele !!

abuz

anonymous

1l de bors la 2 l de supa?! Ai putut sa o mananci?
Cred ca ai copiat reteta fara sa o fi preparat-o anterior publicarii!

abuz
  • pagina 1 / 5