Borș de sfeclă roșie

Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Verrine cu rucola si sfecla rosie
-
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
-
Humus cu sfecla rosie
-
Rulouri de clătite cu sfeclă roșie, umplute cu ricotta și rucola
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
- Sfecla se curăță și se taie fideluță.
Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe. - După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc. - Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
- Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
10/07/2015
Si putina sare, dupa gust, e foarte buna, tocmai am facut-o, acum o savurez!
am gătit această rețetă
Virginia,
25/09/2017
Este foarte sanatoasa !!O gătea mama cand eram copii si. eram f sanatosi!!

camelia_m2014,
16/01/2015
Nu am făcut această reţetă, sper să fie la fel de bună ca cea pe care am mâncat-o într-un restaurant la Tallin. Mi-a rămas inima la ea, am încercat să obţin reţeta dar nu am găsit-o. Sper ca aceasta să fie măcar pe jumătate de bună ca aceea, de aceea i-am şi dat 3 stele !!
05/12/2014
1l de bors la 2 l de supa?! Ai putut sa o mananci?
Cred ca ai copiat reteta fara sa o fi preparat-o anterior publicarii!