Sfecla se curăță și se taie fideluță. Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță. După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt. Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
Nu am făcut această reţetă, sper să fie la fel de bună ca cea pe care am mâncat-o într-un restaurant la Tallin. Mi-a rămas inima la ea, am încercat să obţin reţeta dar nu am găsit-o. Sper ca aceasta să fie măcar pe jumătate de bună ca aceea, de aceea i-am şi dat 3 stele !!
Comentarii (42):
FARA CARNE ?
F buna bv bv bv bv bv bv
Si putina sare, dupa gust, e foarte buna, tocmai am facut-o, acum o savurez!
Foarte buna
Foarte gustoasa....mmmmmm
Este foarte sanatoasa !!O gătea mama cand eram copii si. eram f sanatosi!!
Am sa gatesc chiar miine
Foarte gustoasa
Nu am făcut această reţetă, sper să fie la fel de bună ca cea pe care am mâncat-o într-un restaurant la Tallin. Mi-a rămas inima la ea, am încercat să obţin reţeta dar nu am găsit-o. Sper ca aceasta să fie măcar pe jumătate de bună ca aceea, de aceea i-am şi dat 3 stele !!
1l de bors la 2 l de supa?! Ai putut sa o mananci?
Cred ca ai copiat reteta fara sa o fi preparat-o anterior publicarii!