Bors ucrainean cu sfecla

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Toate legumele de spala, curata si taie cuburi. Sfecla se spala si se pune la fiert intr-o cratita separata apentru aproximativ 30 minute. Restul legumelor cu slaninuta feliata se pun la fiert.
  • Dupa cele de 30 de minute de fiert sfecla si borsul, curatam sfecla si cartofii si in taiem cuburi. Cartofii se pun in bors si se fierb inca 10-15 minute.
  • Se adauga sfecla si borsul, vegeta si ale condimente daca considerati necesar, si se mai fierbe inca 10 minute. Se serveste fierbinte cu paine neagra. Pentru a face un preparat de post nu adaugati slaninuta in bors.

Punctează această reţetă

IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: