Bors moldovenesc de vacuta

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se pune carnea de vacuta, taiata bucatele, la fiert in 2 l apa rece cu o lingurita rasa de sare. Se fierbe cam1 ora la foc mijlociu. Se curata din cand in cand spuma, pentru a obtine o supa clara.
- Intre timp se taie fin ceapa, patrunjelul, telina si morcovul.folosit mixerul.Se calesc in ulei, ceapa si legumele, si apoi se adauga in supa.
- Dupa 30 minute, se adauga mazarea, cartofii taiati cubulete si ardeii taiasi fasii impreuna cu rosiile(ale mele din conserva decojite).
- Se mai fierbe 15 minute apoi se adauga borsul si sare daca mai este nevoie.Acest bors de vita se poate servi cu smantana.Delicios si acrisor, asha cum il doream.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E gustoasa, nimic de zis dar borsul moldovenesc fara leustean e aberant...
am gătit această rețetă
anonymous
Bună.O prefer fără mazăre dar cu puțin piper.
am gătit această rețetă
anonymous
Borșul li pui dupa preferința si cat de acru este . Pe langa carne se pune si un os pentru gust !
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna !!!!!
anonymous
Corectati timpii de gatire. In reteta scrie " timp de gatire " 30minute dar apoi " carnea de vacuta se fierbe 1ora( toata lumea stie ca ia atat, sau poate mai mult cateodata) apoi si mazarea mai are nevoie de inca 30 min iar restul de inca 15 minute. Cat iese in total? Poate 2 ore
anonymous
Borsul se da in clocot separat, doar apoi se adauga peste supa.
anonymous
E super
ca timp ai 1 ora 45 min dupa descriere nu 1 ora
oricum nu asta conteaza
anonymous
F.bun,gustos
anonymous
Sanatate curata !
anonymous
De nota 10***
Punctează această reţetă