Bors moldovenesc de vacuta

Bors moldovenesc de vacuta
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
21/09/2016

E gustoasa, nimic de zis dar borsul moldovenesc fara leustean e aberant...

am gătit această rețetă
(3) (0) abuz
17/09/2016

Bună.O prefer fără mazăre dar cu puțin piper.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/08/2016

Borșul li pui dupa preferința si cat de acru este . Pe langa carne se pune si un os pentru gust !

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
05/01/2017

F.buna !!!!!

(0) (0) abuz
17/09/2016

Corectati timpii de gatire. In reteta scrie " timp de gatire " 30minute dar apoi " carnea de vacuta se fierbe 1ora( toata lumea stie ca ia atat, sau poate mai mult cateodata) apoi si mazarea mai are nevoie de inca 30 min iar restul de inca 15 minute. Cat iese in total? Poate 2 ore

(2) (0) abuz
17/09/2016

Borsul se da in clocot separat, doar apoi se adauga peste supa.

(2) (0) abuz
17/09/2016

E super
ca timp ai 1 ora 45 min dupa descriere nu 1 ora
oricum nu asta conteaza

(0) (0) abuz
20/08/2015

F.bun,gustos

(0) (0) abuz
20/08/2015

Sanatate curata !

(0) (0) abuz
20/08/2015

De nota 10***

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+