Petitchef

Bors moldovenesc de vacuta

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune carnea de vacuta, taiata bucatele, la fiert in 2 l apa rece cu o lingurita rasa de sare. Se fierbe cam1 ora la foc mijlociu. Se curata din cand in cand spuma, pentru a obtine o supa clara.
  • Intre timp se taie fin ceapa, patrunjelul, telina si morcovul.folosit mixerul.Se calesc in ulei, ceapa si legumele, si apoi se adauga in supa.
  • Dupa 30 minute, se adauga mazarea, cartofii taiati cubulete si ardeii taiasi fasii impreuna cu rosiile(ale mele din conserva decojite).
  • Se mai fierbe 15 minute apoi se adauga borsul si sare daca mai este nevoie.Acest bors de vita se poate servi cu smantana.Delicios si acrisor, asha cum il doream.


Întrebări:




Comentarii (13):

21/09/2016

E gustoasa, nimic de zis dar borsul moldovenesc fara leustean e aberant...

am gătit această rețetă (3) (0) Abuz
17/09/2016

Bună.O prefer fără mazăre dar cu puțin piper.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/08/2016

Borșul li pui dupa preferința si cat de acru este . Pe langa carne se pune si un os pentru gust !

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
05/01/2017

F.buna !!!!!

(0) (0) Abuz
17/09/2016

Corectati timpii de gatire. In reteta scrie " timp de gatire " 30minute dar apoi " carnea de vacuta se fierbe 1ora( toata lumea stie ca ia atat, sau poate mai mult cateodata) apoi si mazarea mai are nevoie de inca 30 min iar restul de inca 15 minute. Cat iese in total? Poate 2 ore

(2) (0) Abuz
17/09/2016

Borsul se da in clocot separat, doar apoi se adauga peste supa.

(2) (0) Abuz
17/09/2016

E super
ca timp ai 1 ora 45 min dupa descriere nu 1 ora
oricum nu asta conteaza

(0) (0) Abuz
20/08/2015

F.bun,gustos

(0) (0) Abuz
20/08/2015

Sanatate curata !

(0) (0) Abuz
20/08/2015

De nota 10***

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează