Bors de ciuperci cu file de peste
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- In untura topita caliti legumele taiate marunt si zarzavatul peste care adaugati apa clocotita.
- Dupa 20 minute adaugati ciupercile taiate mic.
- Lasati sa fiarba ciupercile inca 10 minute si adaugati orezul, sucul de rosii si borsul.
- Adaugati patrunjelul, condimentati si mai fierbeti inca 20 de minute.
- E gata. Serviti fierbinte cu piper proaspat macinat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960
Pestele a fost pescuit?
T
Tytyromania
Bors de ciuperci cu fileu de peste..... FARA ....FILEU DE PESTE. Daca vrem sa mancam si fileu de peste, roadem hartia pe care sunt scrise ingredientele? Sau fileul se mananca crud, langa zeama ?Ca nu scrie la modul de preparare......
Punctează această reţetă