Petitchef

Bors de zarzavat

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca morcovii, patrunjelul radacina, telina,ceapa si ardeiul in cubulete mici. Se pune pe foc o oala cu vreo 2 litri de apa, cand incepe sa se incalazeasca se pun radacinoasele dupa un pic de timp se pun si ceapa si ardeiul.
  • Apoi se taie cartofii cuburi si se pun si ei; aveti grija la cartofi daca sunt din aceia "fainosi" care fierb imediat si apoi se imprastie in oala puneti-i mai tarziu in oala nu imediat dupa celelalte legume.
  • Cand legumele sunt aproape fierte se pun si rosiile si asteptam sa dea ciorba din nou in fiert. Apoi punem zarzavatul de la borcan, sucul de rosii si mai asteptam inca o data sa ajunga la fierbere.
  • Si ultimul dar nu cel din urma minunatul bors acru; la bors n-as putea sa va zic o cantitate conteaza cat de acru e borsul, in primul rand, al meu era din ala acru din huste adevarate de la bunica, si in al doilea rand conteaza si gustul vostru, la noi in moldova ciorbele se fac acre.
  • Dupa ce ati pus borsul asteptati sa mai dea ciorbica in clocot, si apoi stingeti focul, puneti verdeata tocatat acoperiti oala cu un capac si lasati sa se odihneasca un pic.


Întrebări:




Comentarii:

14/03/2012

Bun singura nreteta in care se gaseste leusteanul

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează