Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare.
  • Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina.
  • Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita.
  • Se dau in doua clocote, se adauga borsul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

iuliana_viorica_t2020

Eu arunc prima apa in care a fiert carnea de vita;astfel fiertura de vita imi ramine clara....sticla :)

abuz