Bors din oase de porc cu taitei de casa

Bors din oase de porc cu taitei de casa
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Oasele se fierb si se indeparteaza spuma cat mai des posibil.
  • Ceapa, morcovul, telina se taie subtiri. Dupa aproximativ 45 minute de fiert oasele se adauga legumele, fara cartofi.
  • Cartofii taiati cubulete, se adauga dupa alte 15 minute.
  • Se pun si taiteii de casa, dupa ce au fiert se adauga bulion, piper, sare, boia borsul. Se mai lasa 15 minute la foc. Se trage oala de pe foc se pune patrunjelul verde si leusteanul tocate marunt.
  • Se serveste fierbinte cu ardei iute.

Punctează această reţetă

basileiosBasileios

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: