Bors de pui cu turnatei
Ingrediente
4
Pentru turnatei:
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea spalata se pune la fiert.Se aduna spuma bine,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate.Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga pasta de rosii si verdeata.Borsul se pune la fiert separat.
- Oul se bate bine,se adauga un praf de sare si faina,amestecand bine sa nu aiba cocolosi.
-intr-o oala se pune apa la fiert cu un praf de sare
-compozitia se pune intr-o punga care se inteapa la un colt - Cand apa fierbe,se formeaza turnateii apasand punga in coltul intepat turnateii se scurg de apa si se adauga supei.Dupa ce s-au pus turnateii,punem si borsul(dupa gustul fiecaruia),se potriveste de sare.Mie imi place sa pun si putin cimbru deasupra,la sfarsit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
elena.bica
Delicioasa
anonymous
L-am facut deja. Este delicios!
anonymous
Ok turnatei
anonymous
Super gustos
Punctează această reţetă