Ingrediente: carne de pui ceapa radacina telina si patrunjel morcov ardei gras patrunjel si leustean pasta de rosii bors sare dupa gust cimbru(optional) Pentru...
Ingrediente: 500 g carne de vitel (manzat) cateva oase cu maduva sau sita zarzavaturi un ardei gras, 2 rosii, cativa catofi, verdeata patrunjel si leustean, o...
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 300 g porumb congelat sau la conserva 200 g conopida congelata 100 g baby morcov 70 g telina 30 g radacina patrunjel 8 buc catei de usturoi o...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.