Se alege fasolea,se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat intr-un clocot se scurge de zeama.Se adauga apoi alta apa .Se toaca marunt legumele si se pun in oala.Se adauga si ciolanul taiat in bucatele mai mici.Se pune sare,piper,boia, cimbru si tarhon si se lasa la fiert.
Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga zeama de varza(atentie daca zeama de varza este sarata nu mai puneti sare) si 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.Se adauga si leustean verde tocat marunt.
Reteta te poate duce la: rupt dinti daca nu o tii la inmuiat in mai multe ape, stomac umflat si factuatii daca nu o firbi cel putin in 3 ape, spume la greu daca nu fierbi ciolanul inainte sa-i iei spuma! Slaba reteta!! Cornel
Comentarii:
Daca-i acrita cu zeama de varza ii spunem ciorba ...
Tu ai auzit vreodata de flatulente? Ei bine, asta ai "gatit" aici!
Dar n-am inteles unde-i borsul ...
Si unde-i borsul... Pai unde ai vazut bors fara bors?
Tu vrei neaparat sa ne faci sa ne dam aere? Te vom chema pe tine sa mirosi, ca sa vezi ce ai "creat" aici! Nu ti-a fost rusine sa postezi asa un kkt?
Gretos. Nu orice reteta copiata este si comestibila.
Reteta te poate duce la: rupt dinti daca nu o tii la inmuiat in mai multe ape, stomac umflat si factuatii daca nu o firbi cel putin in 3 ape, spume la greu daca nu fierbi ciolanul inainte sa-i iei spuma!
Slaba reteta!!
Cornel