Bors de fasole cu zeama de varza

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se alege fasolea,se spala si se pune la fiert.
    Dupa ce a dat intr-un clocot se scurge de zeama.Se adauga apoi alta apa .Se toaca marunt legumele si se pun in oala.Se adauga si ciolanul taiat in bucatele mai mici.Se pune sare,piper,boia, cimbru si tarhon si se lasa la fiert.
  • Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga zeama de varza(atentie daca zeama de varza este sarata nu mai puneti sare) si 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.Se adauga si leustean verde tocat marunt.

Punctează această reţetă

vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Daca-i acrita cu zeama de varza ii spunem ciorba ...

abuz

anonymous

Tu ai auzit vreodata de flatulente? Ei bine, asta ai "gatit" aici!

abuz

anonymous

Dar n-am inteles unde-i borsul ...

abuz

anonymous

Si unde-i borsul... Pai unde ai vazut bors fara bors?

abuz

anonymous

Tu vrei neaparat sa ne faci sa ne dam aere? Te vom chema pe tine sa mirosi, ca sa vezi ce ai "creat" aici! Nu ti-a fost rusine sa postezi asa un kkt?

abuz

nairdas

Gretos. Nu orice reteta copiata este si comestibila.

abuz

anonymous

Reteta te poate duce la: rupt dinti daca nu o tii la inmuiat in mai multe ape, stomac umflat si factuatii daca nu o firbi cel putin in 3 ape, spume la greu daca nu fierbi ciolanul inainte sa-i iei spuma!
Slaba reteta!!
Cornel

abuz