Bors de fasole cu zeama de varza
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se alege fasolea,se spala si se pune la fiert.
Dupa ce a dat intr-un clocot se scurge de zeama.Se adauga apoi alta apa .Se toaca marunt legumele si se pun in oala.Se adauga si ciolanul taiat in bucatele mai mici.Se pune sare,piper,boia, cimbru si tarhon si se lasa la fiert. - Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga zeama de varza(atentie daca zeama de varza este sarata nu mai puneti sare) si 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.Se adauga si leustean verde tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Daca-i acrita cu zeama de varza ii spunem ciorba ...
anonymous
Tu ai auzit vreodata de flatulente? Ei bine, asta ai "gatit" aici!
anonymous
Dar n-am inteles unde-i borsul ...
anonymous
Si unde-i borsul... Pai unde ai vazut bors fara bors?
anonymous
Tu vrei neaparat sa ne faci sa ne dam aere? Te vom chema pe tine sa mirosi, ca sa vezi ce ai "creat" aici! Nu ti-a fost rusine sa postezi asa un kkt?
N
nairdas
Gretos. Nu orice reteta copiata este si comestibila.
anonymous
Reteta te poate duce la: rupt dinti daca nu o tii la inmuiat in mai multe ape, stomac umflat si factuatii daca nu o firbi cel putin in 3 ape, spume la greu daca nu fierbi ciolanul inainte sa-i iei spuma!
Slaba reteta!!
Cornel
Punctează această reţetă