Bors de oaie cu tarhon

Bors de oaie cu tarhon
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Tai carnea bucati,o speli si o lasi la scurs,dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei,pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet,torni apoi peste carne 4 L de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.
  • Dupa 10-15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.Lasi totul pe foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.Adaugi 5 lingurite de Delokt Bors Magic cu verdeturi.Lasi sa mai dea cateva clocote,opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: