Nu mai aveți în frigider aluat de foitaj pentru tarta dvs.? Nu intrați în panică! Încearcați această versiune originală făcută cu cartofi și somon afumat! Luați-vă adio de la aluatul clasic, aici cartofii formează o bază crocantă, care se topește în gură. Perfectă pentru o cină ușoară sau un brunch gourmet, de exemplu (tăiată în felii mici), această rețetă cu siguranță îți va încânta oaspeții ;)
Ce puteți adăuga la această tartă? Ai putea adăuga felii de castravete, dar noi nu am făcut-o pentru că nu era în sezon!
Ce pot folosi în loc de iaurt simplu? Îl puteți înlocui cu brânză proaspătă, de exemplu!
Această rețetă poate fi preparată cu cartofi dulci? Da, tot ce trebuie să faceți este să fierbeți sau să aburiți cartoful dulce în prealabil, apoi să-l zdrobiți, sa îl amestecați cu condimentele preferate și puțin ulei de măsline și să-l întindeți pe hârtie de copt înainte de a-l introduce în cuptor! Verificați dacă este gata ;-)