A facut repede repejor un aluat gen pate brisee cam asa n tava pentru tarta am intins aluatul intr-o foaie subtiiiiire, pe care am intepat-o cu furculita din loc in loc, am vrut sa fie mai finutza si mai crocanta foaia si chiar asa a si iesit.
Prazul l-a taiat in bastonase lungi de 4 cm, apoi l-a crestat pe lungime somonul in bucatele intr-o tigaie a pus la calit prazul in cele 2 lingurite de unt.
A sarat si piperat a presarat prazul calit peste foaia de aluat apoi bucatelele de somon afumat intr-un castronel a batut cele 3 oua, impreuna cu smantana, sare si piper dupa gust.
Si apoi a turnat compozitia in fir subtire peste praz si somon cam asa arata apoi peste toate am presarat cascavalul ras a dat la cuptor pentru 20 de minute si iata ce a iesit.
A garnisit cu cateva bobite de piper rosu si feliute de lime se consuma neaparat calda eventual alaturi de un pahar de vin alb aluatul este subtire, fin si crocant gustul este elegant, usor afumat si usor picant daca gustati si bobitele de piper.
Comentarii:
Delicioasa cred
Pare extrem de buna si gustoasa
Delicioasa