Pentru aluat a amestecat faina cu putina sare, 3 linguri de ulei, 1 ou, cimbru, tarhon si busuioc si se framanta un aluat omogen. Dupa omogenizare a facut o bila din aluat si am lasat-o in repaus 30 minute.
Intre timp a fiert cartofii in coaja, i-a decojit si i-a taiat felii. I-a condimentat cu piper si sare. Prazul l-a taiat felii si l-a tinut 5 minute in apa fiarta. A taiat in plus si 2 fire de ceapa verde.
Dupa toate acestea, a intins o foaie rotunda din aluat si am tapetat cu ea forma de tarta unsa in prelabil. A umplut forma cu straturi alternative de cartofi si praz.
A amestecat 2 oua cu laptele, sare si piper si a turnat peste umplutura astfel incat sa nu depaseasca marginea aluatului.
A turnat deasupra si ceapa verde. A adaugat si putina branza, dar daca nu aveti nu este o problema.
A introdus la cuptor tarta pentru aproximativ 35 minute.