Cartofii si dovleceii se taie rondele subtiri. Cascavalul se da prin razatoare, la fel si telemeaua, iar ceapa o taiem marunt.
Va mai trebuie un vas si putin unt cu care ungem vasul, si apoi formam straturi: un strat de cartofi, sare si piper, branza, cascaval si ceapa, apoi un strat de dovlecel, sare, piper, branza, cascaval si ceapa, din nou cartofi, si tot asa pana se epuizeaza ingredientele.
Ultimul strat trebuie sa fie de cascaval, telemea si ceapa verde.
Reteta e foarte interesanta, dar inainte sa pun vasul in cuptor mi-am dat seama ca o sa astept mult si bine sa se faca. Deci cartofii si dovleceii trebuie opariti prima data, iar timpul de coacere si temperature nu sunt mentionate
Dupa ce am stat sa astept 2 ore la cuptor cu compozitia inca cred ca nu e prea bine facut cartoful. Lipseste timpul cat trb sa stea compozitia, daca cumva se fierb cartofii inainte sau nu, ceea ce cred eu ca ar ajuta, si poate sa stea un pic dovleceii cu sare sa mai piarda din apa ca mie mi sau fiert cartofii la cuptor, in apa de la dovleci :(((
Comentarii:
Reteta e foarte interesanta, dar inainte sa pun vasul in cuptor mi-am dat seama ca o sa astept mult si bine sa se faca. Deci cartofii si dovleceii trebuie opariti prima data, iar timpul de coacere si temperature nu sunt mentionate
Dupa ce am stat sa astept 2 ore la cuptor cu compozitia inca cred ca nu e prea bine facut cartoful. Lipseste timpul cat trb sa stea compozitia, daca cumva se fierb cartofii inainte sau nu, ceea ce cred eu ca ar ajuta, si poate sa stea un pic dovleceii cu sare sa mai piarda din apa ca mie mi sau fiert cartofii la cuptor, in apa de la dovleci :(((